<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 廖碧兒,Joycelyn,CaraG-又一城
返回列表 回復 發帖

[自拍] 廖碧兒,Joycelyn,CaraG-又一城

今個星期都唔知咩事,3個fun都差不多影唔到相,唔係俾人阻就留ge

2592 x 3872 PIXEL下載

3872 x 2592 PIXEL下載

Originally posted by 角都 at 2007-11-16 10:14 PM:
今個星期都唔知咩事,3個fun都差不多影唔到相,唔係俾人阻就留ge
part 2

Originally posted by 角都 at 2007-11-16 10:23 PM:

part 2
part 3 廖碧兒特寫
[完]

想問個活動幾時完? 本來我想黎呢度, 但見未必趕得切就此作罷. 今日我去尖沙咀影徐子珊, 仲見到幾個model, 子珊姐姐家陣認真索, 仲唱埋歌tim
Originally posted by 藍熊 at 2007-11-16 10:50 PM:
想問個活動幾時完? 本來我想黎呢度, 但見未必趕得切就此作罷. 今日我去尖沙咀影徐子珊, 仲見到幾個model, 子珊姐姐家陣認真索, 仲唱埋歌tim
7點開始,8點左右結束,佢地3個走得好快,不過都同到廖小姐影合照,但係電腦睇原來佢唔望鏡 ,請問你影個度有咩model,有無莊思敏?
請問大家係咪覺得唔望鏡,係合照cut出嚟

2177 x 2592 PIXEL下載

Originally posted by 角都 at 2007-11-16 11:04 PM:

7點開始,8點左右結束,佢地3...
莊思敏去左圓方
莊思敏明天 1:30 會去世貿 .

莊思敏個 blog .   http://hk.myblog.yahoo.com/jqc501

她有時都會 post 自己d function 上 blog
Originally posted by chowyauying at 2007-11-16 11:24 PM:
莊思敏明天 1:30 會去世貿 .

莊思敏個 blog .   http://hk.myblog.yahoo.com/jqc501

她有時都會 post 自己d function 上 blog
thx u very much,正ar,等我開個blog之後貼曬佢同我d合照先
Originally posted by 角都 at 2007-11-16 11:04 PM:

7點開始,8點左右結束,佢地3...
果度冇莊思敏架(有就好囉), 不過果3件model幾可愛, 其中一個叫Catherine
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 廖碧兒,Joycelyn,CaraG-又一城

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。