<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍]2008-02-03 容祖兒@Starlight2008演唱會-第10場
返回列表 回復 發帖

[自拍]2008-02-03 容祖兒@Starlight2008演唱會-第10場

為了影這些相,差D同人開拖

[ Last edited by teddybape on 2008-2-9 at 12:18 AM ]

IMG_5599 copy.jpg

IMG_5599 copy.jpg (70.2 KB)
600 x 899 PIXEL下載

IMG_5677 copy.jpg

IMG_5677 copy.jpg (86 KB)

IMG_5727 copy.jpg

IMG_5727 copy.jpg (70.5 KB)

IMG_5747 copy.jpg

IMG_5747 copy.jpg (64.8 KB)

IMG_5773 copy.jpg

IMG_5773 copy.jpg (71.8 KB)

IMG_5853 copy.jpg

IMG_5853 copy.jpg (76.5 KB)

IMG_5874 copy.jpg

IMG_5874 copy.jpg (71.3 KB)

IMG_5910 copy.jpg

IMG_5910 copy.jpg (84.7 KB)

IMG_6207 copy.jpg

IMG_6207 copy.jpg (58.1 KB)
900 x 601 PIXEL下載

IMG_6257 copy.jpg

IMG_6257 copy.jpg (108.1 KB)
900 x 601 PIXEL下載

IMG_6305 copy.jpg

IMG_6305 copy.jpg (74.3 KB)

IMG_6370 copy.jpg

IMG_6370 copy.jpg (70.2 KB)

Originally posted by teddybape at 2008-2-9 12:08 AM:
為了影這些相,差D同人開拖

[img]http://www.26fun.com/news/27d461213215.jpg[img]

[ Last edited by teddybape on 2008-2-9 at 12:18 AM ]
發生咩事
Originally posted by clkgtr at 2008-2-9 12:22 AM:

發生咩事
坐我前面條PK,成晚o係度fing bon bon棒,到個演唱會3/4左右仲企埋起身fing,我見後面無人坐,咪企o係身影,點知都避唔到佢o個兩條bon bon棒,咪問佢想點,點知佢反應非常大,不斷破口大罵,咁我當然駁翻佢,不過我的朋友叫我算數,不要理會佢,不過佢仍然繼續鬧,我的朋友同佢講,我地已經無出聲,一係叫佢郁手,一係我地報警,佢至收聲。之後都無咩心情睇及影。

真不知道主辦單位為何主辦單位為何要派這些乞人憎的bon bon棒,就算不阻礙我們影相,也會妨礙其他觀眾欣賞,每晚派發28,000個膠袋,製造廢物,非常之不環保。

因為2008奧運關係,這些bon bon棒一定會非常之常見,為了環保(公義之心)及影相(私心),我曾經電郵到地球之友及環保觸角,要求他們注視bon bon棒的問題,但未獲回覆。
Originally posted by teddybape at 2008-2-9 12:49 AM:

坐我前面條PK,成晚o係度fing bon...
呢d 人, 唔讓就唔讓喇, 重要嘈

不過唔好再火喇, 多謝你d 靚靚相

雖然我都係影相之人, 好鬼憎同怕前面d 人fing 野
但係在於主辦單位嚟講
如果多d 人fing野, 佢地錄影果時個效果會靚d

所以如果影d 會有勁歌熱舞果d 歌星演唱會
就要睇吓彩數喇
Originally posted by teddybape at 2008-2-9 12:49 AM:

坐我前面條PK,成晚o係度fing bon...
樓主息怒~ 我都覺得d bon bon 棒煩.
唱慢歌又嘈又打錯bit, 到快歌又阻住視線...
不過樓主影d 相好清, thank you!
附件 5
名稱: IMG_5773 copy.jpg

呢張好SEX 好正呀, 辛苦你啦, 謝謝!!!!!!!
thank you , she is so charming now
Teddybape兄, 多謝你一路以o黎o既作品, 今次真係辛苦你喇~ 希望你今年事事如意啦~ Thanks
樓主唔好咁嬲
d相好靚呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍]2008-02-03 容祖兒@Starlight2008演唱會-第10場

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。