<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍]《2007年度香港小姐競選》壓軸招募活動
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 角都 at 2007-4-24 22:46:
今日影陳茵媺個陣雖然係好好影,但我叫佢同我影個陣,成班記者即刻舉機,入曬鏡
似乎我唔想見報都唔得
唔會係呢張掛

355 x 336 PIXEL下載

Enjoy the life
Originally posted by Ronno at 2007-4-26 07:43 PM:

唔會係呢張掛
我係係依個男仔之前影個個,當初係我叫陳小姐過嚟自拍的,之後依個男仔就叫我幫佢攞機,點知只係登第二個同陳茵媺合照相,我第一個同陳小姐合照就無登
Originally posted by 角都 at 2007-4-26 21:55:

我係係依個男仔之前影個個,當初係...
《 2007 年 度 香 港 小 姐 競 選 》 招 募 已 進 入 最 後 階 段 , 前 晚 再 出 動 十 位 港 姐 到 尖 沙 咀 宣 傳 , 可 惜 因 為 遇  大 雨 , 致 令 商 場 人 流 不 多

果晚係咪真係唔係好多人?
Enjoy the life
Originally posted by 角都 at 2007-4-26 09:55 PM:

我係係依個男仔之前影個個,當初係...
第一個埋去影合照,可能d記者未為意到,當發覺有人搵星影合照果陣,d記者就會勁影
林 莉 投 入 廣 告 界
應 屆 港 姐 即 將 卸 任 , 而 Suki 早 就 跟 無  簽 了 包 薪 藝 員 約 , 一 劇 接 一 劇 , 問 到 她 可 有 覺 得 落 選 是 「 焉 知 非 福 」 ? Suki 說 : 「 落 選 時 確 有 失 望 , 仲 諗 住 要 搵 工 , 依 家 真 係 好 開 心 , 冇 選 擇 錯 , 冇 行 錯 路 。 」

此 外 , ○ 六 季 軍 林 莉 稍 後 雖 然 仍 會 客 串 幾 集 《 同 事 三 分 親 》 , 但 跟 無  的 藝 員 合 約 即 將 完 結 , 屆 時 會 退 出 全 心 做 廣 告 工 作 。

文 : 影 視 組

以後可能見佢唔到
Originally posted by nikeatmos at 2007-4-26 10:33 PM:
林 莉 投 入 廣 告 界
...
好可惜, 又少個靚女
Originally posted by Ronno at 2007-4-26 10:01 PM:

《 2007 年 度 香 港 小 姐 競 選 ...
個晚真係唔多人,走個陣更加,所以過到去同林莉合照
香港小姐 legs are fantastic.  Please provide more full body shots, thanks.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍]《2007年度香港小姐競選》壓軸招募活動

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。