<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍]何卓瑩(蘋果)@新城電台 20071108
返回列表 回復 發帖

[自拍]何卓瑩(蘋果)@新城電台 20071108

老妖已經回歸左幾日,不過之前冇乜時間執相,所以冇出post,但呢個fun發生左幾件有趣事件,一定要率先同大家分享下

事件1:事源某某26fun失蹤會員之前借左部NDS俾我個FD,而該會員就響我地同蘋果一齊搭電梯上地面果陣,就大聲同我個FD講:"喂!XX,我部NDS係咪響你度?"蘋果聽到之後就同佢講:"下!響我度?係呀響我度呀!",認真抵死

事件2:某名fans(不是該失蹤會員)知道蘋果要去某處地方,便主動帶路,帶蘋果往船頭方向行去,而我同我d fd覺得有d唔對路,就問蘋果想去邊度,而蘋果就話想去蔡瀾美食坊,之後我地就向船尾方向一指,就話:蔡瀾美食坊響果邊.我地對於該名fans既方向感實在是嘆為觀止,亦佩服該fans的勇氣

事件3:送完蘋果去蔡瀾美食坊之後,我地就聯群結隊去都會foodcourt食飯,買左飯之後,要等陣先有得攞.等左陣之後失蹤會員幫我個fd拎飯,去到有個阿叔就問:"你飲咩架?"之後失蹤會員就大聲嗌:"XX,你飲乜春架?",而我個FD又聽唔到,跟住失蹤會員就行番埋位問佢,就響呢段時間,個阿叔就問我:"喂,果個飲乜春先生想飲乜春?"即時笑到我肚痛,失蹤會員從此又多了一個名

P.S.相片只有兩張

[ Last edited by 奪命老妖 on 2007-11-9 at 12:45 AM ]

1944 x 2592 PIXEL下載

1944 x 2592 PIXEL下載

無論天氣有多冷 都不及人心的冷
i am loving it!!>3<
小心佢杯野俾人加料呀!
Originally posted by chong2002 at 2007-11-9 12:56 AM:
i am loving it!!>3<
小心佢杯野俾人加料呀!
下.會唔會牙?
邊個咁夠疆?
Originally posted by leefai0013 at 2007-11-9 08:14 AM:

下.會唔會牙?
邊個咁夠疆?
去到有個阿叔就問:"你飲咩架?"之後失蹤會員就大聲嗌:"XX,你飲乜春架?",而我個FD又聽唔到,跟住失蹤會員就行番埋位問佢,就響呢段時間,個阿叔就問我:"喂,果個飲乜春先生想飲乜春?"即時笑到我肚痛,失蹤會員從此又多了一個名
飲食業唔得罪得...
咪玩la.....老妖哥
打柒Fat Ball同好會
Samsung Galaxy Note 3 LTE入手~^^
Originally posted by Shermen at 2007-11-11 11:16 AM:
咪玩la.....老妖哥
邊個同你玩
Originally posted by 奪命老妖 at 2007-11-11 12:12:

邊個同你玩
你同我玩緊la....E~Fun舒曼=飲乜春
Samsung Galaxy Note 3 LTE入手~^^
Originally posted by Shermen at 2007-11-11 12:22 PM:

你同我玩緊la....E~Fun舒曼=飲乜春
你自爆你自己,唔關我事
好似係E~fun舒曼(即係我)指正何小姐&該位路痴小粉絲
Originally posted by Shermen at 2007-11-11 12:26 PM:
好似係E~fun舒曼(即係我)指正何小姐&該位路痴小粉絲
我冇留意
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍]何卓瑩(蘋果)@新城電台 20071108

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。