<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 周美欣,何傲兒,王君馨,周家蔚-龍翔中心
返回列表 回復 發帖

[自拍] 周美欣,何傲兒,王君馨,周家蔚-龍翔中心

今日又被[狗] 凶, 我本應想去停車場, 由樓梯出返商場就見到隻狗,問我:[咩事架?] 態度十足黑社會,應該話黑社會仲好過佢多多聲,間野好似叫"藝安" ,著黑白衫,頭頂寫住star security, 仲叫我返上去,明明出個度係商場,做咩叫我返上去,似乎我又要投訴了

1920 x 2560 PIXEL下載

2560 x 1920 PIXEL下載

駛鬼理佢,郁親報警!
今日我另1個FUNZ遇到黒蕉
佢頂住我,我又頂番住佢
有d衰招,唔方便響度講
Originally posted by 角都 at 2007-11-11 06:59 PM:
今日又被[狗] 凶, 我本應想去停車場, ...
07港姐3個一起走,想影近同望鏡都難,新港姐好似難影過舊個d,影相其間見到隻狗企係d港姐隔離,真係想講: 唔該死開d,門口狗 , 都唔知點解tvb好地地仲要請d狗返黎做咩,佢地藍衫個d先算得係人, 一聼到狗吠聲就知唔係tvb d食蕉

Originally posted by 角都 at 2007-11-11 07:11 PM:

07港姐3個一起走,想影近同望鏡...
part 3 周美欣,原本想買佢sell ge 野,跟住同佢合照,點知得40蚊,買左唔駛食飯,如果有錢買野ge,已經可以同到何傲兒,周美欣影合照,唔知我個閃光燈係咪太勁,經常閃到佢地合埋眼

Originally posted by 角都 at 2007-11-11 07:20 PM:

part 3 周美欣,原本想買佢sell ...
562{狗出沒注意}         周家蔚勁親民,好多人都有合照影

[完]

[ Last edited by 角都 on 2007-11-11 at 07:28 PM ]

通天幹探 ... 一直留守到15:00

今日入場睇Show的觀好慘 ... 全程睇屎忽

[ Last edited by BeachBoy on 2007-11-11 at 07:51 PM ]
我只想身體健康
Originally posted by BeachBoy at 2007-11-11 07:39 PM:
通天幹探 ... 一直留守到15:...
頭一部份無影,我係3點幾至到黃大仙, 好彩late左到,如果唔係係入面坐就影屎忽
Originally posted by 角都 at 2007-11-11 07:56 PM:

頭一部份無影,我係3點幾至到黃大仙, 好彩late左到,如果唔係係入面坐就影屎忽
咁你算好彩啦
頭埸有成十幾隻屎忽鬼企台邊不斷搖擺屎忽
我只想身體健康
Originally posted by 角都 at 2007-11-11 18:59:
今日又被[狗] 凶, 我本應想去停車場, ...
可能俾你個頭像嚇親
公司名稱: 藝安物業及護衛服務有限公司
電話:        2838 7839
地址:         灣仔 天樂廣場
Morrison Plaza, Wan Chai

打去投訴隻狗先
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 周美欣,何傲兒,王君馨,周家蔚-龍翔中心

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。