<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍]關心妍@選民登記大召集音樂會
返回列表 回復 發帖

[自拍]關心妍@選民登記大召集音樂會

遲了貼圖,沒時間上網
只得2張關心研,因為只有阿Jade穿裙
原本當日沒有打算去新都會廣場影活動,雖然我大連排個邊整緊野
有friend打比我,肥Q太郎現身天晶館,快d過來玩玩

2位不幸比肥Q太郎彈打中的影友,下一次要小心

[ Last edited by DoubleTap on 2008-4-27 at 11:51 PM ]

890 x 2202 PIXEL下載

887 x 1896 PIXEL下載

881 x 1321 PIXEL下載

1166 x 777 PIXEL下載

1166 x 777 PIXEL下載

Q太郎今日去了愉景新城
Originally posted by teddybape at 2008-4-28 12:43 AM:
Q太郎今日去了愉景新城
個日(20號)仲有隻光頭狗都係賤賤格格只不過冇肥Q太郎咁西西
teddybape
係咪去賈曉晨
我只想身體健康
佢都影得我地多

但自拍兵團是十面埋伏的
DSC_0005.jpg 俾兩支炮射住 呢位無辜市民真係不幸
Originally posted by BeachBoy at 2008-4-28 12:57 AM:

個日(20號)仲有隻光頭狗都係賤賤格格只不過冇肥Q太郎咁西西
teddybape
係咪去賈曉晨
我係為了飲熱茶先去愉景新城,一飲完就飛的去apm,所以只影到兩張JJ咋。
Originally posted by teddybape at 2008-4-28 01:29 AM:

我係為了飲熱茶先去愉景新城,一飲完就飛的去apm,所以只影到兩張JJ咋。
唔緊要等您貼HotCha
我只想身體健康
Originally posted by BeachBoy at 2008-4-28 01:32 AM:

唔緊要等您貼HotCha
SORRY,因為某D原因,我唔想在呢度貼熱荼相。
不過都積了很多相無o係度貼過,你地唔介意過時的話,等我考完試,5月中一次過貼翻晒。
Originally posted by teddybape at 2008-4-28 01:36 AM:

不過都積了很多相無o係度貼過,你地唔介意過時的話,等我考完試,5月中一次過貼翻晒。
禁考試要緊....俾部機休息吓先
Originally posted by teddybape at 2008-4-28 01:36 AM:

唔洗sorry,祝考試順利,成績又高分
我只想身體健康
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍]關心妍@選民登記大召集音樂會

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。