<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍]apm - 陳苑淇, 韓君婷, Rosemary
返回列表 回復 發帖

[自拍]apm - 陳苑淇, 韓君婷, Rosemary

本來去完呢度想去埋尖沙咀果個, 但點不知向等車時見到阿朗又係等1A(好明顯過尖沙咀), 可能尖沙咀果度有stephy, 因此決定唔去尖沙咀個活動, 改去旺角金魚街買狗仔魚.

[ Last edited by 藍熊 on 2007-8-21 at 07:59 PM ]

1944 x 2592 PIXEL下載

第二頁 - 完

[ Last edited by 藍熊 on 2007-8-21 at 08:04 PM ]

Cable個主持係咪余思敏
我只想身體健康
Originally posted by BeachBoy at 2007-8-21 08:17 PM:
我都唔知tim, 我冇有線所以唔清楚, 9年前雖然有裝有線, 不過一年到就唔要.

[ Last edited by 藍熊 on 2007-8-21 at 08:22 PM ]
Originally posted by 藍熊 at 2007-8-21 08:20 PM:

我都唔知tim, 我冇有線所以唔清楚, 9年前雖然有裝有線, 不過一年到就唔要.

[ Last edited by 藍熊 on 2007-8-21 at 08:22 PM ]
我都係冇有線
今日APM應該唔多人
我只想身體健康
練馬師LOOK,正爆
Originally posted by BeachBoy at 2007-8-21 08:25 PM:

我都係冇有線
今日APM應該唔多人
今日得果小貓三四咋, 至攪笑就係見到陳苑淇以前fc果個肥婆出番黎, 佢個樣同身形勁似我以前向灣仔返工時一個好乞人憎既同事, 影完合照之後仲向jolie同佢助手八下之前八號波既料, 但可惜佢地果時身處外國一無所知.

果陣仲欏埋Rosemary簽名架, 依家先知原來佢係講英文(以前以為佢識講中文), 我咪係咁倚用幾句簡單英文同佢傾幾句咁囉
Originally posted by BeachBoy at 2007-8-21 08:17 PM:
係佢黎架~~
Originally posted by 藍熊 at 2007-8-21 08:34 PM:

今日得果小貓三四咋, 至攪笑就係見到陳苑淇以前fc果個肥婆出番黎, 佢個樣同身形勁似我以前向灣仔返工時一個好乞人憎既同事, 影完合照之後仲向jolie同佢助手八下之前八號波既料, 但可惜佢地果時身處外國一無所知.

果陣仲欏埋Rosemary簽名架, 依家先知原來佢係講英文(以前以為佢識講中文), 我咪係咁倚用幾句簡單英文同佢傾幾句咁囉
AMANDA S 好鍾意講中文(廣東話)
我只想身體健康
Originally posted by 藍熊 at 2007-8-21 08:34 PM:

今日得果小貓三四咋, 至攪笑就係...
rosemary 識講 & 識聽 廣東話嫁
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍]apm - 陳苑淇, 韓君婷, Rosemary

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。