<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 薛凱琪@ 903音樂遊擊音樂會
返回列表 回復 發帖
[轉貼] 薛凱琪@ 903音樂遊擊音樂會 [96P]

人地都标明系“轉貼”咯………………
Originally posted by 大波仔 at 2007-7-5 12:08 AM:

佢偷clubF既相囉咁簡單....
唔講咁明係俾機會佢解釋,唔通你唔俾人真係相主呀!? ()
Originally posted by master20 at 2007-7-5 12:12 AM:

人地都标明系“轉貼”咯………………
未踢爆佢之前係寫 [自拍] (如標題)

重要set住10000分嚟貼相,驚死未貼完d人就早入嚟整亂佢個post.....

[ Last edited by kinz on 2007-7-5 at 12:34 AM ]
Originally posted by kinz at 2007-7-5 12:26 AM:

未踢爆佢之前係寫 [自拍] :nogood...
又係偷相扮自拍
不如一張扣番一分好唔好呢
Originally posted by kinz at 2007-7-5 12:26 AM:

唔講咁明係俾機會佢解釋,唔通你...
標題寫自拍係becoz出錯左係自拍兵團  
下面不嬲寫[轉貼] 薛凱琪@ 903音樂遊擊音樂會(之前未加 [96P])
and我d相係係818度睇到先轉貼過黎
set住10000分黎貼相就係驚未貼完d人就回復整亂個post
有咩咁出奇

[ Last edited by kahnballack on 2007-7-5 at 02:00 AM ]
Originally posted by kinz at 2007-7-5 00:26:

唔講咁明係俾機會佢解釋,唔通你...
錯喇錯喇...Kinz哥哥...我識clubF DANNY....佢都唔係佢...擺明偷相...
我聯絡過原相人喇....
我係post頂已經寫左:
'在自拍兵團開了post
刪不了
請移回娛樂aio'

標題寫自拍係becoz出錯左係自拍兵團  
下面不嬲寫[轉貼] 薛凱琪@ 903音樂遊擊音樂會(之前未加 [96P])
and我d相係係
http://www.3talks.com/forumdisplay.php?fid=95
度睇到先轉貼過黎

咁樣扣我分即係老屈je!
雖然已被扣至負分, 不過點到要依例BAN埋
Originally posted by kahn_ballack at 2007-7-5 03:59 PM:
我係post頂已經寫左:
'在自拍兵團開...
人做事‧天在看

琴晚由你set分出post開始我已經check住
而你所謂[轉貼]全部都係被揭穿之後先修改........
標題寫嘅[自拍]已經出賣咗你
[自拍]兩字一定係人手打落去

開始督爆你嘅時間係 2007-7-4 09:06:34 PM
& [ Last edited by on 2007-7-4 at 09:14 PM ]
Originally posted by kahnballack at 2007-7-4 07:57 PM:

薛凱琪+森美移動

在自拍兵團開了post
刪不了
請移回娛樂aio

[ Last edited by kahnballack on 2007-7-4 at 09:34 PM ]
Originally posted by kahnballack at 2007-7-4 08:09 PM:

[ Last edited by kahnballack on 2007-7-4 at 09:14 PM ]
Originally posted by kahnballack at 2007-7-4 08:13 PM:

[ Last edited by kahnballack on 2007-7-4 at 09:16 PM ]
Originally posted by kahnballack at 2007-7-4 08:17 PM:

[ Last edited by kahnballack on 2007-7-4 at 09:17 PM ]
正呀!
難得一見!
好靚@o@!!good
多謝分享
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 薛凱琪@ 903音樂遊擊音樂會

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。